Akaun Pedagang Berisiko Tinggi

Akaun Pedagang Berisiko Tinggi adalah akaun khas yang disediakan oleh bank kepada perniagaan dalam talian yang mempunyai kadar kredit tinggi atau perniagaan yang mempunyai perolehan yang tinggi, jumlah penjualan yang besar bersama dengan peningkatan risiko penipuan.

Terdapat banyak DOWNLOAD APK 918KISS2 2021 perkhidmatan dalam talian yang memastikan memperoleh akaun pedagang berisiko tinggi untuk perniagaan berisiko tinggi. Hari ini terdapat sebilangan penyedia akaun pedagang luar pesisir yang menyediakan perniagaan akaun pedagang yang disesuaikan sepenuhnya untuk perniagaan tersebut. Laman web ini menawarkan perkhidmatan pedagang berisiko tinggi dan berisiko rendah dan memproses kad kredit untuk semua jenis perniagaan di seluruh dunia. Perkhidmatan sedemikian menjalin hubungan dengan bank di seluruh dunia untuk menyediakan akaun pedagang terbaik untuk perniagaan berisiko tinggi dan berisiko rendah di mana sahaja. Kami juga mempunyai pintu masuk antarabangsa.

Perniagaan yang dianggap berisiko tinggi termasuk perjalanan, dewasa, internet dewasa, perkhidmatan hiburan & rekreasi, kasino dalam talian dan penyedia perjudian internet, penyewaan automatik, loteri, perkhidmatan penguasaan cek, kedai duit syiling, agensi pengumpulan, janji temu, perkhidmatan detektif, dari pintu ke pintu penjualan, memuat turun perisian dan banyak lagi. Akaun seperti itu dapat diperoleh dari penyedia akaun pedagang domestik termasuk bank yang ditunjuk atau pemproses kad kredit atau dari mana-mana agensi antarabangsa atau luar pesisir yang terlibat dalam aktiviti berkaitan.

Risiko tinggi atau akaun pedagang luar pesisir memerlukan sejumlah deposit wang atau menghendaki syarikat beroperasi dalam jangka masa tertentu. Akaun sedemikian boleh diperoleh dengan kerumitan dan keperluan yang sangat terhad.

Caj / kadar yang dikenakan untuk akaun pedagang berisiko tinggi relatif lebih tinggi berbanding dengan akaun pedagang standard. Walau bagaimanapun, penyedia akaun pedagang luar pesisir dapat memastikan bahawa bayaran penyediaan dikenakan untuk akaun pedagang berisiko tinggi sedangkan bayaran untuk jenis akaun lain sangat kecil, kadang-kadang tanpa bayaran persediaan sama sekali. Mereka juga memastikan penghantaran dana cepat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.