Cip Poker Seramik Tersuai Penuh – Bahagian Atas Talian Dalam Cip Poker Tersuai

Artikel ini memperincikan cip poker Seramik Tersuai Tersuai mutlak yang diperibadikan hanya untuk anda. Terdapat banyak cara untuk menyesuaikan. Kebanyakan cip yang anda beli, malah cip yang anda sesuaikan, biasanya melibatkan cip komposit tanah liat dengan tatahan bercetak melekat secara kekal pada cip anda. Ini adalah cip yang hebat untuk pemain biasa.

Jika anda mahukan cip poker tersuai yang benar-benar menonjol dalam khalayak ramai, maka seramik tersuai adalah cara yang sesuai. Ini akan menjadi iri hati semua rakan poker anda. Ini ialah cip seramik pepejal dengan imej dan teks anda dibina terus ke dalam cip. Anda akan mempunyai set cip yang tidak boleh ditiru atau dipalsukan mega888 2022.

Ini adalah cip terbaik yang terdapat di pasaran. Anda boleh menyesuaikan segala-galanya tentang cip seramik baharu anda. Anda memilih bintik-bintik dan warna tepi anda. Anda boleh menggunakan mana-mana imej, teks dan nilai tersuai. Anda pilih warna. Anda memilih segala-galanya tentang cip seramik tersuai anda. Penyesuaian anda sebenarnya dibina ke dalam cip, bukan hanya dipatuhi sebagai tatahan.

Walaupun ini bukan untuk pembeli bajet, jika anda mempunyai belanjawan, anda akan mempunyai set cip tersuai yang benar-benar individu untuk anda, dan akan bertahan seumur hidup. Anda mungkin perlu memesan sekurang-kurangnya 1000 cip atau lebih untuk tujuan kos. Bergantung pada kuantiti, kos ini boleh berkisar daripada hampir 90 sen setiap cip dalam kuantiti yang lebih kecil, kepada sekitar 35 sen setiap cip untuk pesanan yang sangat besar.

Mengapa tidak pergi Custom Ceramic pada set cip poker anda yang seterusnya. Ini akan kekal selama-lamanya dan anda akan mempunyai set cip poker yang anda bangga tunjukkan. Anda tidak akan menemui cip poker tersuai yang lebih halus daripada cip poker seramik tersuai. Rancang awal untuk pesanan anda kerana masa pengeluaran boleh menjadi 30 hari atau lebih, tetapi ia pasti berbaloi untuk menunggu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.